Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl
Lidmaatschap ZHC

Vanaf 4 jaar kun je al lid worden van ZHC. We bieden voor de allerjongste leden Funkey aan. Een leuke manier om geleidelijk het hockeyspel te leren kennen. Als jongste jeugdlid raak je zo op een speelse manier vertrouwd met de eerste basistechnieken van het hockey. 

Vervolgens kennen we de F-jes. Dan speel je al echte wedstrijdjes met 3-tallen. Na enige tijd van oefening kom je vervolgens in een 6-tal te spelen en ga je aan de competitie deelnemen. Het spel wordt dan gespeeld op ¼ veld. De volgende stap is die naar een 8-tal waarbij al de helft van het speelveld wordt gebruikt. Pas wanneer je in een 11-tal bent ingedeeld wordt het gehele veld gebruikt. Bij ZHC spelen Funkey's, 3-tallen, 6-tallen, 8-tallen, junioren in alle leeftijdsklassen, senioren en recreanten. Voor iedere leeftijd is er dus een team, waar je terecht kunt.

Wij vinden het belangrijk dat ieder lid het naar zijn zin heeft als hij of zij op de club aanwezig is. Daarom worden naast hockey nog veel andere activiteiten georganiseerd zoals een tentenkamp, een jeugdfeest, een Sinterklaasfeest, bezoeken aan tophockeytoernooien, een schaatsdag, een nieuwjaarsborrel enz. 

Naast het spelen van wedstrijden vinden wij bij ZHC het sociale aspect ook erg belangrijk. Met de tegenstanders en je eigen team na de wedstrijd een beetje kletsen en iets drinken is net zo belangrijk als de wedstrijd zelf. 

Wanneer je belangstelling hebt, kun je natuurlijk altijd op sportpark ‘De Wildert’ aan de Wildertsedijk in Zundert langs komen. Het trainingsschema en het wedstrijdprogramma vind je op deze website.

Heb je interesse om te zien of je bij ZHC op je plek bent?
Neem dan gerust contact op met ons secretariaat [email protected]
We zijn graag bereid je nadere informatie te verschaffen.