Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl

Binnen ZHC hebben we in bijna alle leeftijdscategorieën elftallen of trainingsgroepen. Alle seniorenteams spelen op zondag hun thuiswedstrijden op sportpark "de Wildert".


(klik door naar Wedstrijdschema)


(klik door naar Trainingsschema)


Voor alle teams geldt dat naast de sportieve prestatie, ook gezelligheid centraal staat. Tijdens de wedstrijden wordt er hard en fanatiek gestreden en gewerkt. Na de wedstrijden is er tijd voor ontspanning in het clubhuis.

Momenteel heeft ZHC een herenteam en twee damesteams. De seniorenteams trainen op donderdagavond. Ze spelen in de reguliere KNHB-competitie. Ook aan de zaalcompetitie nemen de senioren deel. 

Daarnaast is er een gemengde recreantengroep. Deze groep traint op dinsdagavond. De recreanten spelen af en toe tegen een recreanten- of trimmersteam van een andere club. Tot slot kent ZHC sinds kort een enthousiaste groep dames recreanten, die op woensdagavond traint.


Hockeyspelregels:
Op onderstaande sites kunt u de spelregels nalezen zoals deze van toepassing zijn op het veld en in zaal (zover deze betrekking hebben op senioren teams).

Volledige KNHB spelregels (klik door naar Reglement Veldhockey 2012).

Spelregels zaalhockey

Verschillen veld- en zaalhockey


Heb je interesse om te zien of je bij een van deze teams op je plek bent?
Neem dan contact op met ons secretariaat [email protected]