BESTUUR

Grote Clubactie gestart!
29-9-2021

Beste allemaal,

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook ZHC doet mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om geld te verzamelen om hockeyclinics voor alle teams te bekostigen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Cadeautje bij verkoop ten minste 10 loten

Zoals de vorige editie is er een cadeautje voor ieder lid dat 10 loten (of natuurlijk meer!) verkoopt.

Via bijgevoegde link (of via de QR-code) kom je op de ZHC - verkooppagina:

Veel succes! Vragen? Stel ze via je coach of [email protected]

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur ZHC

Bijlage: QRCodeGroteclubactie.png

Bezoekersregistratie bij ZHC
13-9-2021

Beste bezoekers van ZHC,

Vanwege de huidige Corona-maatregelen moet iedereen zich vanaf 13 jaar verplicht registreren bij een bezoek aan onze club.

Scan hierbij de QR-code of ga naar www.dezundertsehockeyclub.nl/registratie en registreer je gegevens.

ZHC doet er alles aan om de privacy van onze leden en bezoekers te waarborgen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens, je gegevens worden binnen 14 dagen automatisch verwijderd conform de wettelijke richtlijnen.

Dank voor uw  medewerking.

Met sportieve groet,

Het Bestuur van ZHC